Aftermovie laten maken

Een aftermovie is een video waarin de beleving en sfeer van een evenement is vastgelegd. Door deze film na het evenement naar buiten te brengen bereik je twee doelgroepen. Ten eerste kunnen bezoekers van het evenement de sfeer weer volledig herbeleven en genieten van een bijzondere ervaring. Vaak worden video’s door die bezoekers gedeeld met anderen en dat zorgt natuurlijk voor meer naamsbekendheid. Met een aftermovie spreek je echter ook een nieuwe doelgroep aan: mensen die het evenement nog niet hebben bezocht. De aftermovie maakt hen nieuwsgierig en door positieve reacties op de video te lezen krijgen ze zin om een volgend evenement te bezoeken. Zo heb je direct een promotie voor je nieuwe evenement.

Waarom een aftermovie laten maken

Aftermovies zijn ideaal promotiemateriaal en vormen dan ook een zeer effectieve manier van communicatie. Organiseer je binnenkort een beurs, evenement, festival, congres of seminar en wil je daarmee ook online een groot publiek bereiken? Laat de hoogtepunten dan vastleggen in een aansprekende film en creëer een blijvende herinnering. Een aftermovie kun je delen via je website, maar ook in een mailing of op social media. Daarmee bereik je direct een groot deel van je doelgroep. Een aftermovie werkt ook doeltreffend als je een personeelsuitje of een netwerk bijeenkomst laat vastleggen. Daarmee onderscheid je je direct van je concurrenten met een prachtige sfeer impressie.

Waarom kiezen voor Egas Productions?

Wil je een goede aftermovie laten maken, dan werken wij graag met je samen. Als jong en ervaren productiebureau weten wij als geen ander wat er nodig is voor een goede video marketing strategie. Ook aftermovies zijn daarin een belangrijk item. Gaan we voor je aan de slag, dan vind je bij ons oprechte betrokkenheid en maatwerk. We denken met je mee, leveren goede ideeen aan en zorgen er voor dat we de sfeer pakken die nodig is. Zo zorgen we voor een aftermovie met een heldere boodschap, waarmee je je evenement goed kunt promoten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we adviseren je graag.

 

Onze projecten

Egas Productions

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse videoproducties. 

Vragen?

EGAS PRODUCTIONS

Bolderweg 2
1332 AT Almere

036 2340077
info@egasproductions.com

Volg ons op social media