Over ons

In 2010 is Maarten Egas Repáraz is begonnen als cameraman/editor bij Radio 538. Hier heeft hij de passie voor het videovak pas echt ontdekt. Van concerten, live-registraties in en om de radio en live-studio’s tot de vele item’s voor social media. Na hier ruim 8 jaar te hebben geleerd en veel te hebben ervaren besloot hij fulltime met zijn bedrijf door te gaan en met veel succes! 

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse soorten videoproducties. Dat doen we op iedere denkbare locatie in Nederland, maar ook in onze 300m2 ruime studio in het centrum van Nederland. Alleen zo kunnen wij je op alle mogelijke vlakken van videoproductie van dienst zijn en zijn zelfs de grootste producties geen enkel probleem.

 

Wij kenmerken onze producties door bedrijven een gezicht te geven. Onze manier van branding komt je vindbaarheid en naamsbekendheid ten goede en zorgt voor een groter potentieel. We maken hoogwaardige content die een goede marketing campagne vormt of een exclusieve branding neerzet. Onze videoproducties zijn altijd beelden die tot de verbeelding spreken.

Met vele jaren ervaring en uitstekend vakmanschap kunnen we je in het gehele proces van videoproductie begeleiden. Van het eerste creatieve idee tot oplevering van een eindproduct, van campagnes met een serie strategie tot één pakkend verhaal in video.

Overtuig je doelgroep met goede video content die mensen graag delen. Wij maken een bijna tastbare beleving van je product, visualiseren het verhaal achter je merk en vertellen een goed verhaal dat overkomt op de doelgroep.

Wil je een documentaire laten maken, een pakkende bedrijfsfilm, een productfilm met relevante content of een aftermovie met een verhaal? Met de beste technologie, ervaren en vakbekwame specialisten en een uitgebreid netwerk van creatieve freelancers kunnen wij je van dienst zijn op ieder gewenst gebied.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een origineel idee? Neem contact met ons op en wij brainstormen graag met je verder over de vele mogelijkheden van video content.

 

Onze projecten

Egas Productions

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse videoproducties. 

Vragen?

EGAS PRODUCTIONS

Bolderweg 2
1332 AT Almere

036 2340077
info@egasproductions.com

Volg ons op social media