Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is een goede manier om meer binding met je klanten te krijgen. Door een bedrijfsfilm te presenteren wordt je bedrijf herkenbaar en krijgt het een gezicht. Daardoor begrijpen kijkers meer van je bedrijf en hebben ze er een beter gevoel bij. Een bedrijfsfilm zorgt er ook voor dat je bedrijf makkelijker benaderbaar wordt, alsof men je al kent. Een film over je bedrijf kun je heel goed inzetten voor branding, vindbaarheid en naamsbekendheid. Video wordt sneller gedeeld op social media dan tekst, zeker als je een duidelijk beeld geeft van de mogelijkheden van je onderneming. Daardoor heb je met een bedrijfsfilm tevens meer kans op veel website bezoekers.

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Een goed idee. Een videoboodschap blijft maar liefst zes keer zo goed hangen als geschreven tekst. Mensen zijn visueel ingesteld. Maar liefst tachtig procent van website bezoekers kijkt liever naar beeld dan naar geschreven tekst. Vooral bewegende beelden grijpen de aandacht en houden die vast. Video’s worden bovendien veel meer gedeeld dan geschreven content of foto’s. Een goede bedrijfsfilm is dan ook een ideaal middel om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Natuurlijk is het dan wel van belang dat je een film toont die echt iets te melden heeft, op de juiste manier.

WAAROM KIEZEN VOOR EGAS?

Huur je ons in om een bedrijfsfilm te laten maken, dan kies je voor een betrokken partij. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten we welke content aanspreekt en goed werkt. We denken graag met je mee over het script van je film en geven we je altijd advies. Vaak nemen we ook de volledige productie voor onze rekening. Zo zijn we betrokken van concept tot oplevering, en dat merk je direct aan het resultaat. Ga je met ons in zee? Dan gaan we in ieder opzicht voor kwaliteit. Onze klanten zijn altijd tevreden en merken zeer snel resultaat, zowel op hun website als op social media.

Onze projecten

Egas Productions

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse videoproducties. 

Vragen?

EGAS PRODUCTIONS

Bolderweg 2
1332 AT Almere

036 2340077
info@egasproductions.com

Volg ons op social media