Documentaire laten maken

Wil je een documentaire laten maken van een specifiek product, een project of een service? Dan helpen wij je graag met de verfilming van een sterke boodschap. Een documentaire is een krachtig middel om echt de diepte in te gaan. Daarmee kun je de kijker meenemen in jouw verhaal en een gevoel creëren bij wat je vertelt. Een documentaire duurt langer dan een bedrijfsfilm of een promotievideo en juist dat is een voordeel: je kunt echt een verhaal vertellen en de kijker inspireren. Een documentaire hoeft ook weer niet een uur te duren. Ook in een mini docu kun je mensen laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Waarom kiezen voor een documentaire

Waar je in een bedrijfsfilm vertelt wat je bedrijf doet, vertel je in een documentaire vooral waarom. Wil je echt een bedrijfsvisie overdragen, dan is een documentaire heel effectief. Met een achtergrondverhaal focus je veel meer op het gevoel of een emotie achter je dienst of product.

Juist omdat je met een documentaire de diepte ingaat raak je mensen. Door hun gevoel erbij te betrekken raken ze sneller geïnteresseerd en onthouden ze beter wat je vertelt. Daardoor voelt het veel meer aan als echt en wordt het geen commercieel verhaal. Een documentaire is dan ook echt een effectieve vorm van storytelling.

Waarover kan ik een documentaire laten maken?

Je kunt een documentaire laten maken over ontwikkelingen binnen je bedrijf, een making-off van een product of je kiest bijvoorbeeld voor een menselijk verhaal achter je dienst. Met een documentaire kun je eigenlijk alle kanten op. Het is dan ook een perfecte manier om iets onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Vaak laat je in de docu het hele verhaal van je bedrijf zien. Waar je voor kiest is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Uiteraard adviseren wij jou daarbij en begeleiden we je in het gehele proces. Daarbij houden we altijd in de gaten dat de herkenbaarheid van jouw bedrijf of jouw merk versterkt wordt.

Onze projecten

Egas Productions

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse videoproducties. 

Vragen?

EGAS PRODUCTIONS

Bolderweg 2
1332 AT Almere

036 2340077
info@egasproductions.com

Volg ons op social media