Social Media Content

Met onze Social Media Content bieden wij doelgerichte video’s voor diverse social platforms.

Met die video’s kun je mensen uit jouw doelgroep benaderen via de kanalen waar zij zich vaak bevinden. Met een social video kun je mensen overhalen tot een actie of mensen helpen om te beslissen. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat maar liefst zestig procent van de consumenten een product eerder zal kopen na het zien van een video? Bewegende beelden worden bovendien veel vaker gedeeld dan een bericht met een foto en tekst. Video’s voor social media platforms hebben dan ook een enorm bereik. Wil jij een korte video voor Instagram of juist een lange video voor YouTube of een ander kanaal? Wij zorgen voor waardevolle content die past bij jouw bedrijf.

Social Video Marketing

Social Video Marketing kun je inzetten via veel verschillende kanalen. YouTube is bijvoorbeeld geschikt om autoriteit te behalen en je merk op te bouwen, maar ook om nieuwe Public Relations mogelijkheden aan te boren. Met een social video kun je een onderzoek presenteren, trends bespreken, nieuwe producten demonstreren of je klanten gepassioneerd laten vertellen over jouw dienst. Het voordeel van video marketing is dat jouw merk een vertrouwde stem krijgt. Het helpt je ook om influencers te bereiken die over jouw product willen praten. Interessante films werken ook prima als call to action en ze vragen om commentaar, likes of delen.

Waarom kiezen voor Egas Productions?

Wij hebben veel ervaring met social media video en weten exact hoe jij deze vorm van marketing op een professionele wijze in kunt zetten. Wil je een goed plan maken voor een optimaal rendement? Wij kijken graag met je mee naar je huidige situatie. Dat doen we door met jou te bespreken wat er nodig is aan video’s en welke kanalen belangrijk zijn om in te zetten. Daarna maken we goede video content die authentiek, realistisch en relevant is naar zowel het product als de kijker. Als je je video content professioneel laat produceren zul je direct zien dat die content veel bekeken wordt en krijg je enthousiaste reacties van je publiek.

Onze projecten

Egas Productions

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse videoproducties. 

Vragen?

EGAS PRODUCTIONS

Bolderweg 2
1332 AT Almere

036 2340077
info@egasproductions.com

Volg ons op social media