Green screen video of chroma key film

Het maken van een green screen video of chroma key film is een manier van filmen waarbij je een onderwerp of persoon filmt tegen een groene achtergrond. Die groene achtergrond kan achteraf met speciale technieken doorschijnend gemaakt worden en vervolgens vervangen door een nieuwe achtergrond. Op deze manier kun je elke gewenst achtergrond kiezen voor bijvoorbeeld een webinar, maar ook een virtuele studio creëren met video’s om je product te ondersteunen. Met een green screen productie kun je met subtiele toepassingen opvallende digitale effecten creëren. Zo kun je delen van een beeld vervangen door een ander beeld, of kiezen voor special effects en 3D visualisaties.

Kies voor een professionele green screen video

Als je een green screen video wilt voor je website kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Vaak geeft dat echter geen optimaal resultaat. Wil je een echt goede green screen productie, dan kun je beter een professioneel bedrijf inschakelen met goede apparatuur en een uitstekende belichting. Daarmee voorkom je de vele nadelen die je ondervindt bij betaalde videosoftware, zoals rafelige randen, reflecties of storende schaduwen. Ook vormen losse haren of snelle bewegingen dan geen probleem. Het voordeel van een professionele studio is bovendien dat er voldoende ruimte is om afstand te houden tussen onderwerp en achtergrond. Ook is er ruimte voor achterwaartse verlichting en dat bevordert zeker de kwaliteit.

Waarom kiezen voor Egas Productions

Heb je besloten om een professionele green screen video te laten maken, dan helpen wij je graag met een perfect resultaat. Niet alleen zorgen we voor een technisch goede uitvoering, we denken ook mee over een script en het uitwerken van de productie en zorgen voor een uitstekende montage. Je krijgt bij ons nooit een standaard product, wij weten dat ieder bedrijf maatwerk verdient. Voor we aan de slag gaan krijg je dan ook een advies waar je echt iets aan hebt. In onze studio van 300m2 in Almere hebben wij alle ruimte voor een perfecte productie waar we optimale kwaliteit bereiken. Wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met een professionele green screen video.

 

Onze projecten

Egas Productions

Egas Productions is een allround videoproductie bureau voor grote en kleine bedrijven. Wij werken met passie en vakmanschap aan diverse videoproducties. 

Vragen?

EGAS PRODUCTIONS

Bolderweg 2
1332 AT Almere

036 2340077
info@egasproductions.com

Volg ons op social media